Sep 3, 2014, 11:05 AM

Комедия сега, а утре? 

  Poetry » Phylosophy
450 0 2

Виж кой е там в тъмнината!

Тъгата напуска светлината и
безсмислие обхваща света.
Смях,
Разбирателство,
Комфорт
максима за всеки стана.
А сълзите спряха и пресушиха се
КЛЕПАЧИТЕ.
Комедия настана, грях и самота.
А преди в драма
екзистенция намираха десетки същества 
и бурно ТАНЦУВАХА танца на словесната
СВОБОДА.
Всичко изчезна и захлупи се.
Смейте се СЕГА.

 

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??