27.10.2017 г., 13:35 ч.

Комерс 

  Поезия » Авторска песен
572 0 0

Защо да пиша текста

като гледам че развива се комерса,

ще продължа да следвам на мене

и на мойте интереса

чалгата е неуместна

а за всички е вечна.

Пайнер бил е топа

по който си пада и попа

чалгата била жестока,

а ние не сме били стока,

щот' сме на улиците пред блока

до късно седим рими да редим

нощеска не спим

и чалгата не я търпим.

Били сме взимали дрога

словото ни обаче е избрано от бога

гледаме да се качим и на по-високо от трона

да сме по близко до бога,

че май висок е залога.

© Hristiqn Lazarov Всички права запазени

Не е пълна и пожене съм фен на рапа е в римички

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??