Защо да пиша текста
като гледам че развива се комерса,
ще продължа да следвам на мене
и на мойте интереса
чалгата е неуместна
а за всички е вечна.
Пайнер бил е топа
по който си пада и попа
чалгата била жестока,
а ние не сме били стока,
щот' сме на улиците пред блока
до късно седим рими да редим
нощеска не спим
и чалгата не я търпим.
Били сме взимали дрога
словото ни обаче е избрано от бога
гледаме да се качим и на по-високо от трона
да сме по близко до бога,
че май висок е залога.
© Hristiqn Lazarov All rights reserved.