13.08.2008 г., 6:44 ч.

Компания 

  Поезия
818 0 9

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Изтриваш си грима и лягаш потна,

умори ли се да гледаш порно?

За наши срещи винаги си точна,

отпусни се, застани удобно...

 

Пушим и пием, минава пет.

Удобно е в скъпи бикини.

Няма да бъда твой лиричен поет,

няма поеми и рими...

 

Обичам ром. Обичам и секс.

Харесваш циничната ми същност.

Щом още държиш - обръщай на екс

 и лягай, че вече е късно...

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??