Aug 13, 2008, 6:44 AM

Компания 

  Poetry
907 0 9

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Изтриваш си грима и лягаш потна,

умори ли се да гледаш порно?

За наши срещи винаги си точна,

отпусни се, застани удобно...

 

Пушим и пием, минава пет.

Удобно е в скъпи бикини.

Няма да бъда твой лиричен поет,

няма поеми и рими...

 

Обичам ром. Обичам и секс.

Харесваш циничната ми същност.

Щом още държиш - обръщай на екс

 и лягай, че вече е късно...

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??