7.05.2008 г., 17:09 ч.

Композиция 

  Поезия » Философска
691 0 11
Аз не съм откачен.
Ти не си откачена.
Но обичам да се закачам
                                   с теб.
Всички са откачени.
Ние сме като всички...
Значи никога няма да има
                                   ред!

Гледам те откачено.
Гледаш ме, докачлива...
Все едно съм окачен
                                   таван.

Скачените наши вени
пулсират в детето пред мене,
а то крещи и не знае
                                   срам.

Релси сред крива нива.
Кой да е локомотивът?
Ти ли теглиш повече
                                   или аз?

Три симпатични вагона -
два мъжки плюс примадона -
кретат по линия Пловдив –
                                  Бургас.

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??