15.08.2007 г., 21:31 ч.

Компютър 

  Поезия
668 0 1
                Благодаря ти, мой компютъре,
                ти си ми като дясна ръка,
                ти за всичко информираш ме
                 и ме свързваш с всички точки на света.

                Благодаря ти, мой компютъре,
                връх си ти във технологията,
                за да мога да надмина себе си
                и развия се в идеологията.

                Ще намеря своята любов, чрез тебе.
                Ще се свържа аз със супер гадже.
                Ще си изнеса във сайта аз поезията
                и колажите, че и фотографиите даже.

               Някои могат да рекат, че аз съм фанатик,
               но ще оборя туй твърдение,
               в тоз напрегнат динамичен 21-ви век,
               аз просто съм добър информатик.

              С тебе правим ний живота по-щастлив,
              че четейки сайта във живота,
              да се разтоварят те от бремето
              и отхвърлят те на ежедневието хомота.

              Нека видят те изкуство писано от най-достойни хора,
              философията житейска върхова, епоси и фотографии.
              Ще зарадват те душата
              и ще падне цялата умора.
              
         

© БОРИС РАШЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така сме свикнали с тези компютри, че забравихме какво беше без тях!
    Добре е, че ги има!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??