25.09.2008 г., 22:45 ч.

Комромисно 

  Поезия » Друга
547 0 4
 

КОМПРОМИСНО

да премълчим

среднощните кошмари

пред порцелановия поглед

на вещите

и самотата

след напреглъщаните спомени

за полети

пред изгрев.

Оттатък дланите...

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??