4.07.2007 г., 14:46 ч.

Констатация 

  Поезия
527 0 1
Откакто свят светува,
една е болестта неизлечима,
от която всяка личност боледува,
без надежда обозрима.

Туй, от що примират милиони,
не е работа шега,
разклащат ти се всичките
и наляга те тъга.

Заразяваш се когато, без да знаеш,
слееш реалния със своя свят
и започнеш с превишена скорост да мечтаеш,
а отсъства по шосетата ти КАТ.

За тоз проблем е нужно в "Пирогов"
нов отдел - за хора в неспособност
да живеят от любов,
със минал срок на годност.

© Венелин Стоичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??