19.12.2008 г., 10:11 ч.

Контрасти 

  Поезия » Друга
602 0 1

18.12.2008

 

Молитвено душата ми излита,

очите ми затворени те гледат,

ръцете ми в пространството се лутат,

светулките изгаснали ми светят...

 

Пронизващо усмихваш ми се, без усмивка

и гледаш мен, но някъде встрани,

а да те имам някак си е утопично,

защото твоят ледник трудно се топи.

 

Изпиваш ме безвкусно и без устни,

и галиш ме с далечните си длани,

към мен препускаш, но си в пустото,

далечни сме, ала от страсти обладани.

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уау!!! Страхотна творва! Разтърси ме.
    "Пронизващо усмихваш ми се, без усмивка

    и гледаш мен, но някъде встрани"
    Поздрав!

Предложения
: ??:??