28.01.2011 г., 12:46 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
600 0 4


 Просто искам да съм там, където,

възседнала отново своя кон,

тя ще препуска като вихър край морето

 и ще поражда в мене стон.

 

И златни песъчинки ще блещукат

подире ù сред лунна светлина,

вълните завистливо ще шушукат,

преследвайки я страстно до брега.

 

Косите ù ще ме докоснат като нежен полъх,

от вятъра по-бърза ще е тя,

по-силна от най-силната отрова,

целувката ù ще ми спре дъха...

© Христо Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??