8.10.2013 г., 21:57 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
651 0 0

Копнеж

 

 

В един прекрасен ден ще те срещна аз

и душата ми ще засияе сякаш е елмаз.

Със омайния ти поглед и дългите коси,

ще викам аз след теб "ела, със мен бъди".

 

С любовта си чиста аз ще те даря,

радостни усмивки от сърце ще ти подаря.

Ще те направя най-щастливата жена,

красива ще си ти за мене, мила и добра.

 

И след много дни и нощи

аз ще съм със теб и ти със мене още.

Ще сме вече стари със внуци и деца

и ще живее вечно в нас тази сила Любовта.

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??