Копнеж
В един прекрасен ден ще те срещна аз
и душата ми ще засияе сякаш е елмаз.
Със омайния ти поглед и дългите коси,
ще викам аз след теб "ела, със мен бъди".
С любовта си чиста аз ще те даря,
радостни усмивки от сърце ще ти подаря.
Ще те направя най-щастливата жена,
красива ще си ти за мене, мила и добра.
И след много дни и нощи
аз ще съм със теб и ти със мене още.
Ще сме вече стари със внуци и деца
и ще живее вечно в нас тази сила Любовта.
© Красимир Тодоров All rights reserved.