4.11.2012 г., 16:33 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
679 0 0

Утрото дойде,

но вън е мрачно,

по стъклата танцуват капчици роса,

не се вижда слънцето,

няма я и зелената трева.



Сгушена под меките завивки,

усещам твоята топлина

как разпалва огъня в моята душа.



Милвам косата,

целувам устните ти,

желание неизчерпаемо в мен гори.



Страстта понесла ни е на своите криле,

любовта трепетно ни зове.

Обгръщам те - не спирам!

Искам да се слеем в едно,

сладко потънали в мекото легло.



Бездиханни, опиянени,

прошепваме едва

най-красивите думи на света.


Посветено на Георги Вълков

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??