5.04.2018 г., 23:29 ч.

Копнеж 

  Поезия
288 2 3

Искам слънчев лъч да ме погали

и косите да сплете

с алено цвете, набрано от

малко мое дете. 

 

Да ме закичи с обич дългоочаквана

ангелско мило лице. 

В съня си да ме повика

,, мамо,,  да ме нарече. 

 

С мен вечно да бъде

и осмисли трудните дни, 

за да не може ятаганът –

живот да ме посече. 

 

Сърцето копнее. 

Смили се, Боже! 

Щастие ми подари. 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??