3.05.2017 г., 23:38 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
724 3 4

Как искам пак да галят ме ръцете ти

и да усещам топлия ти дъх по мен,

да чувам пулса на сърцето ти

и погледа ти само в мен вглъбен.

Да виждаш блясъка в очите ми,

когато ме погледнеш със любов,

прекрасно е да има в дните ми,

човек на всичко за мен да е готов.

Как искам пак да галят ме ръцете ти

и да те покривам с моите коси

и ако съществувам във мечтите ти,

така поне по-малко ще боли…

© Мария Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??