18.02.2007 г., 9:39 ч.

Копнеж 

  Поезия
1653 0 5
Копнея аз за твоето усмихнато лице,
копнея за твоето добро сърце.
В очакване съм да те видя
ти всяка нощ си в моя сън...
В мечтите, в мислите ми ти си все до мен
навсякъде си само ти...
И всеки път като те видя,
сърцето не тупти... бучи.
Но в пътя ни предопределен
съдбата друго е решила вместо нас,
всеки в различни посоки да поеме.
А как мечтая да си с мен,
копнея да съм аз до теб...
събуждам се, а теб те няма,
не чувствам с себе си живот.
Така съм много уязвима...
Съвземам се като те видя,
а после пак се спуска мрак

1994 г.

© Стами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??