16.02.2007 г., 16:18 ч.

Копнеж 

  Поезия
587 0 2

Щом се спусне тъмнината
и на небето заблестят звезди,
отново виждам аз усмивката позната
на най-ярката звезда - това си ти.

Ти си момичето мечта:
за тебе мисля нощ и ден.
Магична пак е твойта красота
и грабна ме във своя плен.

За теб копнея в този късен час,
в прегръдките ти топли да горя,
да целуна устните ти нежно аз
и с мили думи ще шептя, че най-красива ти си на света!

© Цветелин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Трябва да е голяма щастливка тази девойка
  • Хубав стих Цветелин.

    Оправи "... устните Ти нежно аз"
    и ако искаш съкрати последния ред.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??