2.01.2013 г., 22:45 ч.

Копнеж (преди операция) 

  Поезия
386 0 0

 

                        

                            КОПНЕЖ (ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯ)

 

                         Аз гледам през прозореца цветята,

                         огрявани от утринни лъчи...

                         И някак топло става ми в душата.

                         Дано това по-дълго продължи...!

 

                         Не искам днес да влизам в надпревара.

                         С времето, със себе си дори!

                         На този свят май всичко се повтаря

                         и по часовник всичко си върви.

 

                         Аз няма да сравнявам днес стрелките

                         с моето сърце, то ускорено си тупти!

                         Дано забави ритъма и нека

                         мигът на упование сега и тук

                         да продължи...

 

                         Ще видя ли отново аз цветята?

                        

 

                        

                        

                        

© Виолета Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??