25.06.2009 г., 21:00 ч.

Копнежи и бодежи 2 

  Поезия » Еротична
933 0 11

ЛюбоФ N-ска

склЕротични строфи

 

Ах, десен депутат си ти,

а аз съм лява депутатка,

но с теб еднакви сме почти -

и ти устат, и аз устатка.

 

Ни идеали ще ни спрат,

ни разните партийни нрави.

Един към друг поели път,

защо пък да не го направим?

 

Как тупка моето сърце!

О, чувствам, чувствувам момента...

Да плеснем двамата с ръце

и се прегърнем в парламента!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??