ЛюбоФ N-ска
склЕротични строфи
Ах, десен депутат си ти,
а аз съм лява депутатка,
но с теб еднакви сме почти -
и ти устат, и аз устатка.
Ни идеали ще ни спрат,
ни разните партийни нрави.
Един към друг поели път,
защо пък да не го направим?
Как тупка моето сърце!
О, чувствам, чувствувам момента...
Да плеснем двамата с ръце
и се прегърнем в парламента!
© Борко Бърборко All rights reserved.
плеснат с ръце, па се прегърнат
и дружно мислят какво да откраднат...