8.03.2020 г., 23:22 ч.

Копнежи от осми март 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
969 0 1

мисля те във всяка светлина

как си пиеш кафето сутрин

как гледаш нагоре с присъщо

 

озарение и хем във устрем,

хем в покой, си повод за вина

и духът, и тялото ти също,

 

теглят ме, проникват вътре

разливаш се, и цялата ми същина,
сърце и плът копнеят общо

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??