Mar 8, 2020, 11:22 PM

Копнежи от осми март 

  Poetry » Love, Erotic, Free verse
845 0 1

мисля те във всяка светлина

как си пиеш кафето сутрин

как гледаш нагоре с присъщо

 

озарение и хем във устрем,

хем в покой, си повод за вина

и духът, и тялото ти също,

 

теглят ме, проникват вътре

разливаш се, и цялата ми същина,
сърце и плът копнеят общо

© Kiddo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??