9.12.2007 г., 10:43 ч.

Копнежно... 

  Поезия » Любовна
991 0 26
Целувай ме, но не със устни,
докосвай ме, но не с ръце.
Изпълвай ме с копнежно чувство -
пано от приказно небе...

За нищо ти недей ме пита -
възкръсвай в моите очи!
И тайната им днес разплитай
в безброй сияещи лъчи...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??