Dec 9, 2007, 10:43 AM

Копнежно... 

  Poetry » Love
992 0 26
Целувай ме, но не със устни,
докосвай ме, но не с ръце.
Изпълвай ме с копнежно чувство -
пано от приказно небе...

За нищо ти недей ме пита -
възкръсвай в моите очи!
И тайната им днес разплитай
в безброй сияещи лъчи...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??