5.10.2008 г., 12:58 ч.

Кораб и бурното море 

  Поезия » Любовна
640 0 1
 беше като в кораб нашата любов.
плавахме насам-натам.
люлеехме се ту наляво, ту надясно.
беше красива гледката на залеза.
беше и красива гледката с изгрева.
в кораба бяхме само двамата.
около нас беше то, морето.
носеше бури и неволи.
потъвахме и пак изплувахме.
търсихме утеха на брега и после пак в нашия кораб.
плувахме из бурното море - море на мечти.
и нищо не можа да ни раздели,
дори и последният ураган.

© Калина Норшаян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Идеята за стиха е добра. Но се опитай да пренапишеш отново.
Предложения
: ??:??