Oct 5, 2008, 12:58 PM

Кораб и бурното море 

  Poetry » Love
644 0 1
 беше като в кораб нашата любов.
плавахме насам-натам.
люлеехме се ту наляво, ту надясно.
беше красива гледката на залеза.
беше и красива гледката с изгрева.
в кораба бяхме само двамата.
около нас беше то, морето.
носеше бури и неволи.
потъвахме и пак изплувахме.
търсихме утеха на брега и после пак в нашия кораб.
плувахме из бурното море - море на мечти.
и нищо не можа да ни раздели,
дори и последният ураган.

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Идеята за стиха е добра. Но се опитай да пренапишеш отново.
Random works
: ??:??