27.07.2012 г., 0:02 ч.

Кораб с алени платна 

  Поезия » Друга
743 0 15

                         

 

 

                          

                           Сърфист умел едва ли станах -

                           за малко само хващах силната вълна.

                           Затуй пък цял живот дълбая

                           аз свойта Марианска падина...

                           Падах, падах, падах... Ставах!

                           Как не се научих да пълзя?

 

                           Прокълната, на своя бряг оставах.

                           Боже, колко кораби с алени платна...

 

 

                                                                             26.07.2012 год.

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??