На сестрите ми
В трудно време само вас ще имам –
да крепя природата си несъвършена.
В морета бурни за да не се вливам –
не трябва обичта ми да е разрешена!
Нали възпитахме се ближния да опознаем,
да си помагаме с разбиране за своите цели?
Нали така и същността си ще узнаем –
това, което от дедите си сме взели...
© Айдън Софуев Всички права запазени