17.03.2020 г., 20:19 ч.

Коронавирусът и тоалетната хартия 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
413 0 0

Каква е тая паника, истерия?
Вирусът поразява белия дроб.

Не става дума за дезинтерия,

но невежият на глупостта е роб...

 

Аз разбирам, че опасността е голяма, но призовавам към разум и адекватно поведение, а не към паника и хората да не търсят под вола теле.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??