Mar 17, 2020, 8:19 PM

Коронавирусът и тоалетната хартия 

  Poetry » Humour, Civilian
415 0 0

Каква е тая паника, истерия?
Вирусът поразява белия дроб.

Не става дума за дезинтерия,

но невежият на глупостта е роб...

 

Аз разбирам, че опасността е голяма, но призовавам към разум и адекватно поведение, а не към паника и хората да не търсят под вола теле.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??