13.05.2008 г., 14:14 ч.

Косата ми е зелена 

  Поезия » Любовна
755 0 6
 

Косата ми е зелена

 

Обичам трепета пръв,

който буди у мене страстта.

Усещам лудата кръв,

взривена от твойта ръка.

Тихо шепнеш във тъмното,

че косата ми е зелена...

сякаш съм пролет за тебе -

млада, неуловена.

Стонът, парещ във тялото,

обещаващ блаженство и грях,

поставя в мене Началото,

изтръгва най-женския смях.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??