26.10.2008 г., 9:33 ч.

Кошмар 

  Поезия » Друга
502 0 8

Смятахме, че ще живеем
в мир и просперитет,
живота като песен ще изпеем,
със много радост и късмет.


С обич внуци ще отгледаме,
ще ги възпитаме със чест
и с гордост после ще споделяме
в живота техния успех.


Но днес не съм обнадеждена,
че това е постижимо,
мозайката е пак строшена,
пръсна се неудържимо.


Парченцата не се напасват,
зеят луфтове огромни,
големите не се понасят,
малките и средните са болни.


Кошмарът като змей
се плъзна и ни нарани,
алкохолът в своя апогей
семейството унищожи.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??