10.01.2018 г., 22:41 ч.

Кошмар 

  Поезия » Любовна
388 0 1

 

Отново се събуждам всред кошмари,
цигарата в ръката ми трепти.
Дали пък няма в стаята комари?
Не! В мислите ми пак си ти...

Като обречен хващам химикала
и на листа предавам своя свят.
Непоносимо е след таз раздяла...
Загасям и си лягам, от инат!!!

© Красимир Всички права запазени

поне 25 години от тогава...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??