4.09.2011 г., 22:24 ч.

Костенурче с павурче 

  Поезия » За деца
1112 0 23

Тръгна малко костенурче

за водица със павурче,

че да прави може всичко

вече сам-самичко.

 

Вместо Мама Костенурка

да го бави и дундурка,

гдето иска ще си ходи

и само ще броди.

 

Бърза, тича, без да спира,

ала в бързината

се препъна на баира

и разля водата.

 

Па зарони ситни сълзи

малко костенурче...

Вече няма тъй да бърза,

носи ли павурче.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??