17.12.2013 г., 22:34 ч.

Косьо Босьо 

  Поезия » За деца
428 0 2

Косьо Босьо репетиции не прави,

а пък пръв свирач е по забави!

Ето вчера с цял орляк скорчета

в черешова градина си играха с врабчета.

Хапнаха от плодовете вкусни,

после гониха се по полята пусти.

А сега какво да прави,

на професор Славей как да се представи?!

Как ще пее соло в хора на гората,

чак от страх треперят му крилцата?!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??