24.10.2007 г., 11:20 ч.

Котарак лежи и мърка 

  Поезия
582 0 10


Котарак лежи и мърка:

- Никой да не ми се бърка!

Аз съм котарак голям -
свойта работа си знам!

Денем може и да спя -
нощем плъхове ловя.

Имам вече девет кожи -
все от плъхове велможи!

А пък женските котанки -
нека да ловят мишанки!

А пък котенца с дрънкалки -
да ловят мишленца малки!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??