11.12.2007 г., 15:29 ч.

Котенце 

  Поезия » За деца
617 0 7
Котенце

Котенце пухкаво, игриво,
краченце облизва навред.
Опашленце бяло, черно,
ти носиш и малко късмет.

И казва тихичко баба:
- Очички, как е присвило,
щом лъска грижливо вратленце,
гости ще срещнем, детенце...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??