Dec 11, 2007, 3:29 PM

Котенце 

  Poetry » For kids
618 0 7
Котенце

Котенце пухкаво, игриво,
краченце облизва навред.
Опашленце бяло, черно,
ти носиш и малко късмет.

И казва тихичко баба:
- Очички, как е присвило,
щом лъска грижливо вратленце,
гости ще срещнем, детенце...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??