26.02.2017 г., 18:22 ч.

Котето и аз 

  Поезия » За деца
882 1 2

Исках днес да си играя

с мойто коте малко!

Ала вече е заспало.

Колко жалко, колко жалко!

 

Исках днес да го науча

песничка по ноти!

Няма що да му се сърдя,

то е малко коте!

 

Но когато се събуди,

ще отидем на полянка,

то ще мърка, ще ме буди...

Аз пък - ще поспя на сянка!

26.02.2017г.

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??