20.04.2011 г., 22:00 ч.

Коя си ти?! 

  Поезия » Любовна
592 0 4

Коя си ти?!

Коя си ти, че толко боли?!
Дъх си... Целуваш олисялото чело...
Твоите думи... като стрели,
а аз съм на село... а аз съм на село...

Коя си ти, тръгнала с мене?!
Капчица чиста от чуждо небе...
Душата ми стене... Душата ми стене
за всичко, що беше... и дето не бе...

Коя си ти - нежна и приказна,
толкова млада, пъпка - величие?!
Аз просто съм старец, невярващ на приказки
и пиещ стограмчето безразличие...

Коя си ти - Сега и в Отвъдното,
Кенарена риза... Месена пита...?!
Ти си моята Магия несбъдната
или Магията, от мене убита...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??