16.12.2010 г., 14:11 ч.

Коя съм аз? 

  Поезия
531 0 2

Родих се аз от парещи сълзи,

родих се аз от нечия тъга,

родих се с вятъра, сред гъстите гори,

родих се първа и последна ще умра.

 

Аз  погледи срещам и пръстите вплитам

на хора съвсем, съвсем непознати,

като буря връхлитам,

                                        като птица излитам,

от пепел възкръсвам 

                                           и в пепел превръщам

сърца, съвсем, съвсем непознати.

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??