27.11.2019 г., 7:54 ч.

Коя съм аз? 

  Поезия » Философска
729 1 0

 

Коя съм аз, коя да бъда?

Разкъсват ме въпроси до полуда.

Треперя някога от страх,

че в сън живея, в заблуда!

 

Красива съм необичайно,

в сърцето и душата тайно!

Силна съм и много смела,

заспивам не, а будя се в предела!

 

Живея, аз, като че ли вече съм живяла.

Толкова съм млада а съм тляла, тляла..

Надеждата ми е, че някой ден,

ще видя себе си в мен!

 

© Nikoleta Petkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??