Коя съм аз, коя да бъда?
Разкъсват ме въпроси до полуда.
Треперя някога от страх,
че в сън живея, в заблуда!
Красива съм необичайно,
в сърцето и душата тайно!
Силна съм и много смела,
заспивам не, а будя се в предела!
Живея, аз, като че ли вече съм живяла.
Толкова съм млада а съм тляла, тляла..
Надеждата ми е, че някой ден,
ще видя себе си в мен!
© Nikoleta Petkova All rights reserved.