8.07.2008 г., 11:16 ч.

Крадец 

  Поезия » Еротична
668 0 3

Крадеше от свилената ласка на устните
й жадни.
Крадеше от зениците й миговете им
в зелено съзерцание.
Крадеше от оловото в походката
и строга.
Крадеше от слънцето, захапало
косите й, в изнемога.
Крадеше от шепите на детството,
отминало отдавна.
Крадеше от танца див, бедрата
й разголил.
Крадеше от представата
за себе си...
И... огледалото
открадна.
Крадеше дъжд, дъга,

... вълни и пясък,
на гларусите шеметния и
самотен крясък.
Крадеше и... остана
жаден...

А тя
танцува
като
за
последно...

с остатъците

от

флирта...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??