Крадец на сънища си ти
и рицар в доспехи бели,
успяващ да завладее моите мечти
с походите си смели.
От пъстроцветната пътека в полунощ
идваш като лунна светлина,
която свети в тази пуста нощ
и сгрява ме със своята топлина.
Дори и ангелите на небето необятно,
танцувайки се радват на срещата ни мила,
а аз се чувствам така приятно,
че от магията на любовта съм вкусила.
© Николета Всички права запазени