11.09.2006 г., 18:08 ч.

КРАЙ 

  Поезия
613 0 1
Омръзна ми да бъда никоя и ничия!
Омръзна ми да ходя винаги сама!
Убива всичко в мене твойто безразличие
и скита силно наранена моята душа...

Уморих се да живея с трохи от любов!
Дотегна ми да създавам, а ти да рушиш!
За финала на нашата връзка - дано си готов -
целуни ме пак и се приготви да си вървиш!

© Хриси Саръова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??