18.10.2007 г., 23:42 ч.

Край 

  Поезия
484 1 1

Виждам, че вече не е както преди,
всичко се промени,
защото ти поиска така,
защо играеш си с любовта.
Нима не те интересуват мойте чувства,
нима съм аз за теб игра.
Всичко свърши, ти помни,
няма вече никакви лъжи!
Казвам край, макар и да боли,
спри, не ме лъжи...!

© Даниела Данчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??