Oct 18, 2007, 11:42 PM

Край 

  Poetry
485 1 1

Виждам, че вече не е както преди,
всичко се промени,
защото ти поиска така,
защо играеш си с любовта.
Нима не те интересуват мойте чувства,
нима съм аз за теб игра.
Всичко свърши, ти помни,
няма вече никакви лъжи!
Казвам край, макар и да боли,
спри, не ме лъжи...!

© Даниела Данчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??