14.02.2014 г., 22:58 ч.

Край... 

  Поезия
530 0 3

                                         

                                              Загубих те.

                                              Не те откривам...

                                           ... но ще те намеря

                                              щом очи ми

                                                       пак прогледнат...

                                           ... и ще те поканя.

                                              Ще те поканя

                                                       на вечеря -

                                              не тайна ...

                                                       ... и  не последна!...

                                               

                                                       ... край

                                              на тайните вечери.

                                           

                                                 

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??